Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Monchou taart recept
Monchou taart recept

Monchou taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermaal de bastogne koeken tot kleine kruimels.
Smelt de boter op laag vuurtje.
Voeg de bastogne koekkruimels toe aan de gesmolten boter.
Doe dit mengsel in de springvorm.
Zet de springvorm minimaal een half uur in de koelkast.
Mix de Monchou met de helft van de suiker tot een luchtig geheel.
Mix de slagroom met de andere helft van de suiker en klopt deze in een vetvrije kom tot deze stijf is.
Schep de Monchou door de slagroom heen, tot een luchtig geheel.
Smeer de bodem met kersenjam in.
Schep het slagroom mengsel op de bodem van de bastogne koeken.
Als laatste voorzichtig de kersen vlaai vulling op de taart scheppen.
Zet de taart minimaal een uur in de koelvast om op te stijven.
Dan is deze klaar om op te eten!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit monchou taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven