Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Monchoutaart recept
Monchoutaart recept

Monchoutaart


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Doe de koekjes in een plastic zak. Maal vervolgens de koekjes fijn door er met een deegroller op te slaan. In de keukenmachine doen kan ook (als je een goede keukenmachine hebt!).
Laat de boter met een deksel erop smelten in de magnetron.
Meng de vermalen koekjes met de gesmolten boter.
Vet een springvorm in en bebloem hem. Doe het mengsel in de springvorm en druk het aan.
Zet de springvorm in de koelkast.
Klop de slagroom stijf.
Mix de suiker door de monchou.
Roer de slagroom, de monchou en de suiker door elkaar.
Schep dit mengsel bovenop de bodem van koekjes en boter.
Zet het geheel enige tijd in de koelkast om het wat stijver de laten worden.
Schep de vlaaivulling op de taart.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit monchoutaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven