Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Monchoutaart met advocaat recept
Monchoutaart met advocaat recept

Monchoutaart met advocaat


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verkruimel de volkorenbiscuit en roer er de cacaopoeder en de gesmolten boter door. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm (20 cm), strijk glad en laat in de koelkast opstijven. Klop in een kom de slagroom. Klop de monchou, voeg de advocaat en de basterdsuiker toe en mix tot een gladde massa. Week de blaadjes gelatine enkele minuten in koud water. Knijp de gelatine uit, los het in 3 eetlepels heet water op en roer het door het monchoumengsel. Spatel de slagroom door het mengsel en verdeel alles over de taartbodem. Laat de taart minimaal 3 uur in de koelkast opstijven, verwijder de rand van de springvorm en decoreer met slagroom en chocolaadjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit monchoutaart met advocaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Monchoutaart met advocaat heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wauw! echt geweldig dit recept, echt een aanrader!
    Marianne gaf dit recept op 27 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven