Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Monchoutaart met kersen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verkruimel de bostogne koeken en meng de gesmolten boter er doorheen. Verdeel het koekjesmengsel over de bodem van een springvorm en laat dit opstijven in de koekkast voor zo'n 30 minuten. Klop met een mixer de monchou met de basterdsuiker goed door elkaar en strijk dit over het koekjesmengsel. En laat dit ook weer opstijven in de koelkast. Laat de kersen boven een vergiet uitlekken, leg ze daarna op keukenpapier en dep ze droog. Verdeel de kersen over de monchoutaart. Verwijder de springvorm en snijd de taart in stukken.

Allergenen Informatie

Voor dit monchoutaart met kersen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven