Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nectarine-slagroomtaart zonder oven recept
Nectarine-slagroomtaart zonder oven recept

Nectarine-slagroomtaart zonder oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine in ruim koud water. Spoel een cakevorm (25 cm lang, ca. 1,6 liter inhoud) af met koud water. en bekleed met vershoudfolie.
Roer de kwark, de roomkaas, de suiker en de vanillesuiker met een handmixer glad.
Verhit het perzik sap in een pannetjes. Knijp de gelatine goed uit en los hem op in het sap. Roer het sap door het kwarkmengsel. Klop de slagroom stijf en spatel hem erdoorheen.
Was 2 nectarines, halveer ze, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in parten.
Bekleed de bodem van de cakevorm met de lange vingers.
Verdeel de helft van de room eroverheen. Verdeel de nectarines eroverheen en verdeel de overige room eroverheen. Leg de overige lange vingers erop. Zet minimaal 4 uur, maar liever 1 nacht in de koelkast.
Stort de taart op een taartbord en trek de folie eraf. Bestrooi de taart met poedersuiker. Was de overige nectarine, halveer hem, verwijder de pit en snijd de nectarine in partjes.
Versier de taart hiermee.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nectarine-slagroomtaart zonder oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven