Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Notentaart van Tootje recept
Notentaart van Tootje recept

Notentaart van Tootje


Ingrediënten


Bereidingswijze


In kom bloem, suiker en boter en het zout. Dit tot een bol mengen. Ongeveer 20 minuten laten rusten. Oven voor verwarmen op 175 graden C. of stand 3. Vorm bekleden met deeg. Gewelde abrikozen in stukjes op het deeg. Ik bekleed het hele plak deeg er mee. Noten grof hakken. In pan met dikke bodem suiker in een halve deciliter water laten oplossen. Mengsel laten karamelliseren. Noten en room er door roeren. En de vulling over het deeg verdelen. Taart in 50 min. gaar bakken. Deze taart kan goed in de diepvries bewaard blijven. Fijn om iets ongezonds;-) maar heel erg lekkers in voorraad te hebben.

Allergenen Informatie

Voor dit notentaart van tootje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Notentaart van Tootje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hallo Tootje? Een heerlijk taartje, dat ik al enkele keren heb gemaakt. Vorig jaar doorgemailed naar mijn nicht en zij belde mij dat ze er een gemaakt had, maar het karameliseren lukte haar niet. Nu... Lees reactie
    Ad Snelders gaf dit recept op 30 december 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven