Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peren-notentaart recept
Peren-notentaart recept

Peren-notentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius, (hetelucht op 160 graden C.) Vet een springvorm met een diameter van 22 cm in met boter. Hak de chocolade en de hazelnoten fijn. Klop de boter, basterdsuiker en een snufje zout tot een romige massa. Voeg een voor een de eieren toe en klop tot ze volledig zijn opgenomen. Schep de melk, chocolade en de hazelnoten door het beslag. Zeef het bakmeel en spatel het door het beslag. Schep het beslag in de springvorm en strijk het glad. Schil de peren, snijdt ze in vieren en verweider de klokhuizen snijdt er partjes van. Druk de partjes peer als een waaier in het beslag. Bak de peren-notentaart in het midden van de oven gedurende 45 minuten tot hij gaar is. Neem de taart uit de oven en laat hem afkoelen op een rooster. Serveren met creme fraiche losgeklopt met vanillesuiker. Kan ook als nagerecht opgedient worden. Laat de peren-notentaart

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit peren-notentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven