Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perenroomtaart  (suikervrij) recept
Perenroomtaart  (suikervrij) recept

Perenroomtaart (suikervrij)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rol het deeg uit tot 3 mm dikte en bekleed de vorm met 2/3 van het deeg. Meng geschilde peer in reepjes met perenstroop en room en eventueel peper. Leg de peren in de vorm en bedek het met een dun laagje deeg. Bestrijken met eidooier en een gat in het midden maken. Bakken op 180ºC in 50 minuten tot de bovenkant bruin is.

Serveersuggesties

Erg lekker en de peren zijn goed te vervangen door abrikozen uit blik of zelf geweekte.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perenroomtaart (suikervrij) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Perenroomtaart (suikervrij) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Vraag: welke vorm moet er gebruikt worden?
    Winie gaf dit recept op 23 mei 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven