Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perentaartje recept
Perentaartje recept

Perentaartje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Zet de vellen deeg aan elkaar tot een vierkant. Zet de randen aan elkaar met een beetje water en druk de naden goed dicht. Beleg een kleine vorm van ca. 20 cm met het deeg. Vouw de punten een beetje naar binnen terug. Schil de peren en verwijder het klokhuis. Snijd de peren in plakken en beleg het deeg met de plakken peer. Bestrooi de peer met de suiker. Zet het taartje ca. 15 minuten in de oven of tot het deeg gaar is. Laat de taart eerst even afkoelen, bestrijk dan met de warme jam en snijd er dan 4 punten van. Bestrooi met poedersuiker.

Allergenen Informatie

Voor dit perentaartje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven