Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perzik-yoghurttaart recept
Perzik-yoghurttaart recept

Perzik-yoghurttaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneed de bloem, 75 gram suiker, 125 gram boter in stukjes, 1 ei, wat zout en 1-2 eetlepels water tot een glad deeg. Vet een springvorm (26 cm doorsnede) in. Rol het deeg uit (ca. 30 cm doorsnede) en bekleed de springorm ermee. Prik de bodem een paar keer in met een vork. Zet de bodem 30 minuten in de koelkast. Bak de taarbodem ca. 15 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Giet de perziken af. Roer de yoghurt, 25 gram suiker, de citroenrasp, 2 eieren en het puddingpoeder samen los. Beleg de taartbodem met de perziken en schenk het yoghurtmengsel eroverheen. Bak de taart 32.5 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Verwarm de jam en strijk hem over de perziken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perzik-yoghurttaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven