Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perziken-advokaattaart recept
Perziken-advokaattaart recept

Perziken-advokaattaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 °C. Boter, basterdsuiker, ei, zout en citroenrasp goed mengen. Bloem er door mengen tot een mooi deeg. Deeg uitrollen (26 cm Ø) In de ingevetten springvorm leggen. 1 5 minuten in de oven bakken. Geheel laten afkoelen. Lossen en dan weer in de springvorm leggen. Philadelphian dubbelroom, yoghurt, advokaat en het citroensap mixen. perziken laten uitlekken en sap opvangen. De perziken in plakje snijden (16 plakjes achterhouden). 150 gram sap (aangevuld met water) en de suiker warm maken. Delantine in koud water 5 minuten laten staan. De gelantine uitknijpen en oplossen in het hete water. De gelantinesap in de yoghurtmassa schenken. Gelantine er goed doorheen mixen. 1/2 deel cremé op de bodem leggen. De plakjes verdelen over de massa. De rest van de cremé er op scheppen. Geheel glad stijken. 3 uur in de koelkast zetten. De 16 perzikplakjes er over verdelen. En wat advokaat in een cornetje (papieren patatzakje) scheppen. Zakje sluiten en een klein puntje er af knippen. Zigzag strepen er overheen spuiten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit perziken-advokaattaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven