Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perziktaart recept
Perziktaart recept

Perziktaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 C. Bekleed een ingevette lage taartvorm (26 cm) met de plakjes deeg. Druk de naden goed dicht en snijd het overtollige deeg langs de bovenrand weg. Maak het amandelspijs in een kom met een vork los en meng de room en de eidooier erdoor. Verdeel dit mengsel over de taartbodem. Snijd de perziken in schijfjes en leg ze in cirkels op het amandelmengsel. Schuif de vorm iets onder het midden in de oven en bak de taart in 25 30 minuten goudbruin en gaar. Bestuif de lauwwarme taart voor het serveren met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perziktaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven