Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perziktaart zonder oven recept
Perziktaart zonder oven recept

Perziktaart zonder oven


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Week de gelantine 10 min. in koud water. Verdeel de lange vingers over de bodem van de springvorm. Klop met de mixer de monchou met de suiker en vanillesuiker glad. Klop in een andere vorm de slagroom stijf. Verhit het water in een steelpan, haal hem van het vuur en los de gelantine hierin op. Schep de gelantine en de slagroom door de monchou. Strijk het uit over de lange vingers. Snijd de perziken in stukjes. Meng de stukjes perzik met het citroensap en de suiker, laat even intrekken en uitlekken. Verdeel de perzikstukjes over de taart. Laat de taart minstens 3 uur in de koelkast opstijven.

Allergenen Informatie

Voor dit perziktaart zonder oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven