Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pinda-roomkoekjes recept
Pinda-roomkoekjes recept

Pinda-roomkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de pinda's in wat olie, laat ze uitlekken en maal ze, zonder ze de vliesjes er af te halen in een keukenmachine fijn. Voeg er de suiker, de eieren, de gesmolten boter en het bakpoeder aan toe en voeg er beetje bij beetje zóveel bloem aan toe dat er een stevig en soepel deeg ontstaat. Vorm kleine balletjes van het deeg en maak die een beetje plat. Plaats ze op een ingevette of met bakpapier belegde bakplaat. Maak het glazuur van de eiwitten en de de poedersuiker en bedek de koekjes daarmee. Laat de koekjes 12.5 minuten bakken in een matig warme oven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pinda-roomkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven