Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pistache-amandelspijs bonbons recept
Pistache-amandelspijs bonbons recept

Pistache-amandelspijs bonbons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de pistachenoten fijn in de keuken machine en voeg dan de amandelspijs en een scheut Tia Maria toe en draai het nog even door. Kneed het bij elkaar en maak er een lange rol van en snijd het in stukjes van 1,5 cm breed. Leg het met de platte bodem op een bakpapiertje en smeer de bovenkant in met wat gesmolten chocolade. Voor de gelei de gelatine blaadjes laten weken in koud water. In een pannetje de slagroom, water, suiker en cacaopoeder aan de kook brengen en langzaam iets in laten koken. Van het vuur afhalen en de gelatine blaadjes hierin oplossen. Laat de gelei iets afkoelen. Zet de bonbons met het chocolade kantje onder op een rekje. Giet nu de gelei over de bonbons en laat het in de koelkast opstijven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pistache-amandelspijs bonbons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven