Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarber-crumble recept
Rabarber-crumble recept

Rabarber-crumble


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en schil de rabarber en snijd de stelen in plakjes van 2 cm. Schep die in een vergiet, bestrooi met de griessuiker en laat minstens een uur trekken. Verwarm de oven voor op 200C. Beboter een ovenschotel. Meng in een kom met je vingers de boter, bloem, gist, het zout, 100 gram cassonade en de vanillesuiker tot een kruimelig deeg. Giet de rabarber af, verdeel de stukjes in de ovenschotel en bestrooi ze met de rest van de cassonade en het crumbledeeg. Zet 25 minuten in de oven tot het deeg mooi goudbruin is. Serveer warm of lauw.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarber-crumble recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven