Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarber-kaneel muffins recept
Rabarber-kaneel muffins recept

Rabarber-kaneel muffins


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Plaats een rek in het midden van de oven en verwarm de oven voor op 180 graden.
Zet 12 papieren vormpjes in een muffinvorm.
Meng de bloem, het bakpoeder, de suiker, kaneel en zout goed in een beslagkom.
Klop in een andere kom de zure room, de gesmolten boter, de eieren en de vanille tot een gladde saus.
Giet dit bij de droge bestandheden en meng vlug tot een gelijkmatig beslag. Schep de rabarber erdoor, roer niet te lang.
Verdeel het beslag over de vormpjes.
Meng voor de topping de suiker met de kaneel en strooi dit over de ongebakken muffins.
Bak de muffins ca. 20 minuten tot ze goudbruin zijn.
Laat ze 5 minuten afkoelen en haal ze uit de vorm.
Laat ze op een rooster helemaal afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarber-kaneel muffins recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven