Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarbertaart recept
Rabarbertaart recept

Rabarbertaart


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 150 graden.
Was de rabarber en snijd de rabarber in stukjes van 1/2 cm-1 cm.
Meng de rabarber met de vanillesuiker, 30 gram suiker en de custardpoeder.
Roer de boter, 150 gram suiker en de citroenrasp romig.
Voeg de eieren 1 voor 1 toe en als laatste het zelfrijzend bakmeel.
Vet een springvorm (doorsnede 24 cm ) in en doe het deeg over in de vorm, strijk hem glad.
Verdeel de rabarberstukjes erover en bak de taart 1 tot 1 1/2 uur in de oven het midden van de oven.

Serveersuggesties

In plaats van rabarber zijn aardbeien ook erg lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarbertaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven