Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarbertaart met mon chou recept
Rabarbertaart met mon chou recept

Rabarbertaart met mon chou


Ingrediënten


418

Bereidingswijze


Maak de korst:
Maal de volkorenbiscuits fijn in bijvoorbeeld een blender of met een deegroller.
Laat de boter smelten en meng met de gemalen biscuits.
Doe dit mengsel in een springvorm met een doorsnede van 22 cm, druk het mengsel goed aan en strijk hem glad. Zet de vorm tot gebruik in de koelkast. Verwarm de oven voor op 225 graden celsius.
Maak de vulling:
Maak de rabarber schoon en snijd de stelen in stukjes van ca. 3 cm.
Breng de rabarber met de suiker aan de kook en laat zachtjes doorkoken. Meng de custard met 1-2 eetlepels water en voeg toe aan de rabarber. Laat de rabarber dik worden in ca. 5 minuten.
Verdeel het rabarbermengsel over de korstbodem en bak de taart 10 minuten in de voorverwarmde oven. Neem de taart uit de oven.
Klop intussen de monchou met de basterdsuiker goed door elkaar en klop er een voor een de eieren door. Verdeel het monchoumengsel over de rabarber. Zet de taart opnieuw in de oven en bak de taart in ca. 3 5 minuten gaar. Haal de taart uit de oven en laat afkoelen.
Rooster ondertussen de amandelen in een droge koekenpan goudbruin.
Roer de crème fraiche los. Verwijder de rand van de springvorm, bestrijk de afgekoelde taart met de crème fraiche en bestrooi met amandelschaafsel.

Allergenen Informatie

Voor dit rabarbertaart met mon chou recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rabarbertaart met mon chou heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • De taart is lekker heb het pas gemaakt, dank voor het lekkere recept!
    Ina gaf dit recept op 10 maart 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven