Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige chocoladetaart recept
Romige chocoladetaart recept

Romige chocoladetaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Mix de boter met 200 gram suiker tot een luchtige massa en klop er dan een voor een de eieren door. Voeg 100 mililiter creme fraiche en bakmeel toe en meng het goed door elkaar. Verdeel het beslag in 2 porties. Schep elk portie in een springvorm met een doorsnede van 26 cm. Bak beide taarten in het midden van de oven in 40 minuten gaar. Laat de taarten in de vormen afkoelen. Klop 200 mililiter creme fraiche met de poedersuiker glad. Smeer het mengsel over een taart en leg de tweede taart erop. Doe 50 gram suiker, cacao en bloem in een pannetje en roer de melk erdoor. Breng het geheel aan de kook. Schenk het mengsel over de taart en smeer het gelijkmatig uit.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige chocoladetaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven