Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roombroodje recept
Roombroodje recept

Roombroodje


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Maak de banketbakkersroom helemaal zelf zoals aangegeven staat in het recept 'Banketbakkersroom' op de site van Mijnreceptenboek. Of maak deze met een pakje poeder zoals je ze in de supermarkt kunt kopen (zie dan het recept op het pakje). Neem een wit broodje en snijd dit aan de bovenkant over de hele lengte in het midden in. (Niet helemaal doorsnijden! Je moet het broodje nog kunnen vullen. ) Vul het broodje met een paar eetlepels banketbakkersroom. Zet het broodje ca. 5 minuten in een voorverwarmde oven (ca. 180 graden Celsius). Neem het broodje uit de oven en bestrooi het met poedersuiker. Serveer direct. Doe zo met de andere broodjes/banketbakkersroom. Als je de broodjes gevuld hebt, dien ze dan zsm op, anders worden ze lebberig. Je kunt wel goed de banketbakkersroom en de broodjes apart bewaren als je over hebt.

Allergenen Informatie

Voor dit roombroodje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven