Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rotti Koekoes


Ingrediënten


Bereidingswijze


De basterdsuiker met de eieren goed klutsen.
Daarna de vanillesuiker toevoegen en tenslotte de bloem. Niet te lang klutsen. Dan de Seven-up erdoor spatelen.

Water in de onderpan van een rijstomer aan de kook brengen.
Een vochtige doek in de bovenpan van een rijststomer hangen en daarin het beslag uitgieten. Als het water in de onderpan kookt het bovengedeelte erin hangen. De doek om het deksel vouwen.
Kooktijd ongeveer 50 minuten. Zorg wel dat er voldoende water in de onderpan blijft zonder de onderkant van de bovenpan te raken. Zonodig tijdens de kooktijd bijvullen maar dan niet in de bovenpan kijken. De koeskoes is gaar als hij als een bloem opgesprongen is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rotti koekoes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven