Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rozijnencake  uit de tijd van de bijbel recept
Rozijnencake  uit de tijd van de bijbel recept

Rozijnencake uit de tijd van de bijbel


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden celsius. Klop de eieren schuimig. Voeg beetje bij beetje de honing, het meel, het zout, de rozijnen en de noten toe. Doe het beslag in een ingevette vierkante bakvorm (23 cm). Bak de cake gaar in 35 minuten. Serveer de cake warm met een dot slagroom.

Serveersuggesties

Sterkt mij met rozijnenkoeken.. Hooglied 2:5 NBG

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rozijnencake uit de tijd van de bijbel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven