Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saint-Honoretaart recept
Saint-Honoretaart recept

Saint-Honoretaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef boven een kom 125 gram bloem en maak er een kuiltje in. Doe hierin 60 gram boter in stukjes, 1 eidooier, 15 gram fijne tafelsuiker, een mespunt zout en 2 eetlepels koud water. Kneed dit snel tot een zandtaartdeeg. Wikkel het in folie en laat het ca. 2 uur rusten. Maak intussen soezendeeg(zie andere recept). Rol het zandtaartdeeg uit tot een lap van 21 cm. Leg deze op een ingevette bakplaat. Prik er enkele gaatjes in. Bestrijk de rand van het deeg in een spuitzak met een gladde spuitmond van 1 cm. Spuit ca. 1/4 deel een rand soezendeeg op de rand van de deegbodem. Spuit met de rest op dezelfde bakplaat 12 bolletjes. bak alles in het midden van een voorverwarmde oven van 200 graden C. in ca. 1 5 minuten gaar. Laat alles afkoelen. Maak intussen caramel. Doop de soezen met de bovenkant in de caramel en zet ze op de soezenrand. Week in ruim koud water ca. 5 minuten 3 blaadjes witte gelatine. Doe de banketbakkersroom in het midden en klaar.

Serveersuggesties

Maak genoeg soezen voor om de taart.

Allergenen Informatie

Voor dit saint-honoretaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven