Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Schuimtaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de slagroom zonder suiker.
De schuimkoekjes fijnknijpen en erdoor spatelen.
Springvorm met folie bedekken en op de bodem lange vingers (koeksoort) leggen.
Slagroommengsel erop doen en langs de kant lange vingers rechtop zetten.
Klop dan 250 mililiter slagroom met suiker en garneer hiermee de taart.
In de diepvries zetten en voor gebruik een half uur van te voren eruit nemen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schuimtaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven