Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Shortbread cookies recept
Shortbread cookies recept

Shortbread cookies


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Klop de boter en suiker tot een glad geheel. Zeef beetje bij beetje de bloem hierbij en meng tot een egaal stevig geheel. Rol het deeg uit tot een lap van tussen de 1,5 en 2 cm dikte en snijd hier rechthoeken uit. Leg ze op een bakpapier bedekte bakplaat en prik de koekjes meerdere malen met een vork. Laat de koekjes rusten op een koele plek, 20 minuten.
Verwarm de oven voor op 190 C. Bak de koekjes in de warme oven in ongeveer 15- 20 minuten gaar en goudgeel. Laat ze op een rooster afkoelen.

Serveersuggesties

Het zijn Schotse koekjes

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit shortbread cookies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven