Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle kwark-notencake zonder meel recept
Snelle kwark-notencake zonder meel recept

Snelle kwark-notencake zonder meel


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden.
De boter samen met de suiker schuimig kloppen met een garde. Eieren opdelen in eiwit en eigeel. Eigeel samen met de kwark, noten en het citroenrasp toevoegen aan het boter-suikermengsel en goed omroeren. De eiwitten met 1 eetlepel suiker stijf kloppen en voorzichtig met een spatel onder het deeg verdelen. Stort het deeg nu in een bakblik waar je bakpapier in hebt gelegd en schuif in de voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ongeveer 30 minuten.

Serveersuggesties

Na het bakken bestrijken met notenlikeur zorgt voor een nog intensievere smaak.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snelle kwark-notencake zonder meel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven