Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spakenburg's Hart recept
Spakenburg's Hart recept

Spakenburg's Hart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden Celsius. Bakplaat invetten of met bakpapier bekleden. De bloem, zout en de basterdsuiker zeven boven kom en mengen. Boter toevoegen eventueel met twee messen en kleine blokje door het meel snijden. Water toevoegen en tot egale bal kneden. Helft van deeg op bakplaat uit walsen tot plak van 0,5 cm dik. Hier uit groot hart snijden (afgesneden deeg bij restant deeg voegen). Afbakken in oven 10 minuten. Losmaken van bakplaat eventueel met pannenkoekmes. (Laten afkoelen op taartrooster). Bakplaat schoonmaken en vervolgens hart twee maken van restant deeg en afbakken. Opsiering: Ei splitsen boven kom,eiwit opvangen, toevoegen gezeefde poedersuiker en de frambozenaroma. Alles mengen tot glad wit/zilver kleurig pasta. In spuitzak doen en leuke versiersels /woorden aanbrengen op het hart.

Serveersuggesties

Leuk om weg te geven bij feest met leuke tekst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spakenburg's hart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spakenburg's Hart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 5 recensies

 • Ik vind dit niet op Spakenburgs hart lijken maar gewoon op boterkoek.
  Jolinda gaf dit recept op 9 juli 2012 5 uit 5 sterren
 • @Bezoeker, ja dat wil ik ook graag weten.
  Hans gaf dit recept op 4 mei 2012 5 uit 5 sterren
 • Mijn opa is er dol op, alleen mag hij het niet eten, het is veel te vet en daarom gaan we hem spakenburg's hart op zijn verjaardag geven!
  Lisa gaf dit recept op 7 april 2012 4 uit 5 sterren
 • Frambozenaroma heb je voor het product "hart" niet nodig. Mijn ervaring is bij het maken van "hart" dat het toevoegen van amandelspijs de smaak ten goede komt.
  Kokkie gaf dit recept op 24 maart 2012 5 uit 5 sterren
 • Waar koop ik frambozenaroma? vriendelijke groet Irma
  Bezoeker gaf dit recept op 10 juli 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven