Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taart Appelpannekoek met slagroom recept
Taart Appelpannekoek met slagroom recept

Taart Appelpannekoek met slagroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Van bloem, eieren, stroop, kaneel, zout en pils een niet te dun beslag maken. Appels schillen, klokhuis verwijderen en de appel grof raspen en door het beslag roeren. In een kleine koekenpan een beetje olie verhitten en 6 pannekoeken bakken. Slagroom met de vanillesuiker lobbig kloppen en in de koelkast zetten. Een pannekoek op een vuurvaste schaal leggen. Wat bruine suiker erover strooien en wat flinters boter erover verdelen. Onder de grill de suiker iets laten smelten. Steeds volgende pannekoek erop leggen en besuikeren totdat alle pannekoeken zijn gebruikt. Bij de laatste pannekoek de suiker iets krokant laten worden. Voor het serveren de slagroom over de taart laten lopen en kaneel over strooien. Rest slagroom er apart bij serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit taart appelpannekoek met slagroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven