Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tulband met passievruchtensiroop recept
Tulband met passievruchtensiroop recept

Tulband met passievruchtensiroop


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de boter met 200 gram suiker tot een licht en luchtig mengsel. Klop daarna de eieren er één voor één doorheen. Spatel het bakmeel erdoor en schep het beslag in een ingevette tulbandvorm. Bak de cake ca 65 minuten lichtbruin en gaar in een voorverwarmde oven, schakel na 15 minuten de oven terug naar 160 graden C. Schep het vruchtvlees en sap uit de passievruchten tot je 2 1/2 deciliter passievruchtpulp hebt. Verwarm de pulp met 3 eetlepels warm water en 100 gram suiker. Laat het mengsel ca. 10 minuten zachtjes koken tot er een siroop ontstaat. Laat de cake iets afkoelen, neem hem uit de vorm en zet hem op een rooster. Prik wat gaatjes in de cake en schenk de siroop erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tulband met passievruchtensiroop recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven