Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tulband met pinda-karamel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet de tulband (ca. 22 cm doorsnede 2 liter inhoud) in en bestuif hem met wat bloem. Hak de pinda's en de chocolade grof. Klop de boter samen met de suiker en een snufje zout romig. Klop de eieren er een voor een doorheen. Meng de bloem met het bakpoeder en roer de bloem en de ahornstroop afwisselend door het botermengsel. Spatel de chocolade en de pinda's er door heen. Verdeel het deeg over de vorm. Bak de tulband in een voorverwarmde oven van 175 graden C. in ca. 1 uur gaar. Haal de tulband uit de oven en laat ca. 10 minuten afkoelen. Stort de tulband uit de vorm en laat hem afkoelen. Bestrooi met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tulband met pinda-karamel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven