Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vruchtentaartjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak zanddeegtaart met de bloem, basterdsuiker, zout, ei en boter. Laat het deeg 1 uur rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 175 graden C. Verdeel het deeg in 6 stukken. Vet 6 vlaaivormpjes van 10 cm in, prik enkel gaatjes in de bodem en leg op de bodem een cirkel van bakpapier. Doe de gedroogde peulvruchten (blinde vulling) in de vormpjes. Bak de taartbodems in 25 minuten gaar. Maak met de helft van de ingrediŽnten 3 deciliter banketbakkers room. (ander recept). Doe de banketbakkersroom in de vormpjes. Leg het fruit er op (aardbei, framboos, druif, kiwi, banaan en kersen). Week in koud water de gelatine zacht. Breng in een steelpan citroensap, water en de suiker aan de kook. Al roerend de gelatine toevoegen. Blijven roeren tot dat het is opgelost. Laat het afkoelen tot het nog net vloeibaar is en giet het over de taartjes heen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vruchtentaartjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven