Witte chocolade cheesecake met verse aardbeiengelei

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Taartvorm
  • Bakvorm

Bereidingswijze

  1. Vet de bakvorm licht in met wat ,doe de in de keukenmachine en maal de fijn en doe de gesmolten erbij.
    Druk dit goed aan in de taartvorm en zet tot gebruik in de koelkast.
    Smelt de au bain marie, en laat deze afkoelen.
  2. Doe de in een grote kom.
  3. In een bak met koud water 6 blaadjes gelatine 5 minuten zacht laten worden.
    Doe een paar lepels water in een steelpannetje en doe daar de blaadjes gelatine in smelten ,doe dit bij de en roer ook de erdoor zodat het een gladde massa wordt.
    Doe dit in de taartvorm gieten en zet terug in de koelkast.
    Pureer de schoongemaakte met 3 lepels .
  4. Week de andere 6 5 minuten in koud water.
    Pers de uit en verwarm dit in een pannetje en doe de gelatine blaadjes erbij.
    Roer dit door de en doe dit bovenop het kwarkmengsel.
    En laat deze 4 tot 5 uur in de koelkast opstijven!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
  • aardbeien en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade
  • chocolade, kwark, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kwark en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kwark en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
81 kcal
4%810 kcal
Vetten
8 g.
11%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Witte chocolade cheesecake met verse aardbeiengelei