Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortelcake recept
Wortelcake recept

Wortelcake


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Meng alle droge ingredienten in een grote kom. Voeg de rest van de ingredienten in de grote kom en meng goed, maar niet kneden. Doe het mengsel in een ingevette springvorm (25 cm) en bak het in 55 minuten. Laat het afkoelen. Meng alle ingredienten voor de roomkaastopping totdat het mengsel mooi glad is. Smeer het op de afgekoelde cake.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wortelcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven