Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurt taart (light) recept
Yoghurt taart (light) recept

Yoghurt taart (light)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verkruimel de biscuits en meng de boter (gesmolten) er doorheen. Neem de springvorm en verdeel het mengsel over de bodem. Aandrukken, gladstrijken en in de koelkast hard laten worden. Gelatineblaadjes in koud water weken. Breng 3 eetlepels water aan de kook en los de uitgeknepen gelatine hierin op. Roer dit samen met de jam door de yoghurt. Schenk het mengsel over het deeg in de springvorm. In de koelkast laten opstijven. Versier de taart daarna met bv. vers fruit: zomerkoninkjes, schijfjes banaan, mandarijntjes. Smullen maar!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit yoghurt taart (light) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Yoghurt taart (light) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lekker en fris! Bovendien gaat deze taart niet op mn heupen zitten. Proberen waard.
    Lisette gaf dit recept op 17 augustus 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven