Taartje van boerenkool met een pecorinokoekje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spuitzak
  • Bakplaat
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Snijd de gedroogde tomaatjes in heel dunne reepjes.
    Knoflook snipperen.
    snipperen.
    Snijd de in stukken van ca. 5 cm.
  2. Snijd deze stukken in de lengte in plakken vervolgens julienne en de julienne in kleine blokjes.
    Fruit , tomaatjes en rookworstblokjes in de .
    Voeg de knoflook toe en fruit heel kort mee.
    Voeg de helft van de toe tot hij slinkt.
  3. Doe de rest van de kool en erbij en bak nog even door.
    Op smaak brengen.
    Geef de kool wat consistentie voor bij de opmaak van het gerecht door licht te binden met aangelengde maïzena.
    schillen.
    Kook de in een gesloten pan met in weinig water gaar.
    Giet de af, maar vang het kooknat op.
    Pureer de met de pureeknijper.
    Op smaak brengen met , en .
    Klop er met de handgarde , en zoveel van het aardappelkooknat door tot er een luchtige, niet te natte en niet te droge puree ontstaat.
    Doe de puree in een spuitzak.
    Vermeng de met de .
    Verwarm de oven op 180 graden celsius en plaats hoopjes kaas op een bakplaat.
  4. Plaats in de oven voor ongeveer 15 minuten.
  5. Blijf goed opletten dat ze niet verbranden.
  6. Neem uit de oven en laat afkoelen.
    Leg de ringen op warme borden.
    Knip de punt van de spuitzak en spuit in elke ring een spiraal aardappelpuree.
    Leg hierop een lepel en druk licht aan.
    Verwijder de ringen en zet voorzichtig een kaaskoekje schuin in de kool.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, boter, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, boter, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in rookworst en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
396 kcal
19%1584 kcal
Vetten
26 g.
38%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
32 g.
12%128 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Taartje van boerenkool met een pecorinokoekje