Snijd de gedroogde tomaatjes in heel dunne reepjes.
Knoflook snipperen.
snipperen.
Snijd de in stukken van ca. 5 cm.
Snijd deze stukken in de lengte in plakken vervolgens julienne en de julienne in kleine blokjes.
Fruit , tomaatjes en rookworstblokjes in de .
Voeg de knoflook toe en fruit heel kort mee.
Voeg de helft van de boerenkool(500 gram) toe tot hij slinkt.
Doe de rest van de kool en rozemarijn(1 theelepel) erbij en bak nog even door.
Op smaak brengen.
Geef de kool wat consistentie voor bij de opmaak van het gerecht door licht te binden met aangelengde maïzena. Aardappelen(500 gram) schillen.
Kook de aardappelen(500 gram) in een gesloten pan met zout(1 stuk) in weinig water gaar.
Giet de aardappelen(500 gram) af, maar vang het kooknat op.
Pureer de aardappelen(500 gram) met de pureeknijper.
Op smaak brengen met peper(1 stuk), zout(1 stuk) en nootmuskaat(1 stuk).
Klop er met de handgarde boter(50 gram)(1 stuk), Parmezaanse kaas(50 gram) en zoveel van het aardappelkooknat door tot er een luchtige, niet te natte en niet te droge puree ontstaat.
Doe de puree in een spuitzak.
Vermeng de pecorino(250 gram) met de bloem(2 eetlepels).
Verwarm de oven op 180 graden celsius en plaats hoopjes kaas op een bakplaat.
Neem uit de oven en laat afkoelen.
Leg de ringen op warme borden.
Knip de punt van de spuitzak en spuit in elke ring een spiraal aardappelpuree.
Leg hierop een lepel boerenkool(500 gram) en druk licht aan.
Verwijder de ringen en zet voorzichtig een kaaskoekje schuin in de kool.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
boter, boter, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, parmezaanse kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter, boter, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in rookworst en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.