Tagliatelle à Babetje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de diepvriesspinazie en laat goed uitlekken.
    Maak de schoon en snijd ze in stukjes.
    Snijd de kipfilets in stukjes en bestrooi ze met kipkruiden.
  2. Laat even intrekken.
    Verwarm 1 eetlepel in een hapjespan en bak hierin de op laag vuur gaar.
  3. Voeg halverwege de toe.
  4. Schep geregeld om.
  5. Voeg dan de spinazie toe en roerbak tot de spinazie geslonken is.
  6. Rooster ondertussen de in een droge koekenpan goudbruin en haal uit de pan.
  7. Kook ondertussen de volgens aanwijzing verpakking.
    Haal het champignon-spinaziemengsel uit de pan (houd warm).
  8. Doe 2 eetlepels in de pan en bak de kipfiletstukjes goudbruin en gaar., Schep geregeld om.
    Voeg het champignon-spinaziemengsel bij de .
  9. Voeg de , de gehalveerde tomaatjes en de toe.
  10. Roer tot de gesmolten is en het geheel goed warm is.
  11. Breng eventueel op smaak met en .
    Giet de af en serveer met het kip-groentemengsel.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boursin is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Tagliatelle à Babetje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik ga dit morgenavond eens maken, ben benieuwd!
Barbara 3 juli 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
522 kcal
26%2088 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
84 g.
32%336 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tagliatelle à Babetje