Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
- Tagliatelle recepten
- Bereiden
- Kookboek van armina
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Rasp
Bereidingswijze
- Kook de .
- Boen de schoon en rasp de gele schil eraf.
- Meng de citroenrasp met de Italiaanse kruiden en 2 eetlepels olie.
- Knijp het citroensap er bovenuit en schep de erdoor.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Meng voor de salade de met 1 eetlepel olie en zout naar smaak.
- Schenk de laatste eetlepel olie in een diep bord.
- Haal de erdoor en bestrooi met peper en zout.
- Verhit een koekenpan en bak de zalm aan een kant in 3-4 minuten rose (keren hoeft niet).
- Schep de door de .
- Verdeel de pasta over 4 borden en leg de erbij.
- Serveer met de tomatensalade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tagliatelle met zalm, roomkaas en courgette415m
-
Recept
Tagliatelle met zalm en spinazie410m
-
Recept
Gerookte zalm met tagliatelle in pesto roomsaus415m
-
Recept
Romige tagliatelle met zalm en dille440m
-
Recept
Tagliatelle met gerookte zalm en pesto-roomsaus410m
-
Recept
Tagliatelle met kip in pesto roomsaus420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 440 kcal | 22% | 1760 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 89 g. | 34% | 356 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |