Tagliatelle met een romige ragout
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Tagliatelle recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pel en snipper de en de knoflook.
- Snijd de varkenschnitzels in kleine stukjes.
- Bak het vlees rondom aan in de hete .
- Fruit de en de knoflook mee.
- Leg al het vlees in de pan en voeg naar smaak peper en zout toe.
- Strooi de over het vlees en bak hem kort mee.
- Voeg ca. 1 eetlepel toe.
- Roer de , het bouillonblokje en 375 ml water door de pan.
- Breng het geheel aan de kook en laat het ca. 5 minuten doorkoken.
- Was de peterselie en hak de blaadjes, op een paar na, fijn.
- Giet de af en dien hem samen met de ragout op.
- Garneer met met de peterselie.
- Lekker met een gemengde salade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tagliatelle met een variateit van vis en een romige vissaus435m
-
Recept
Romige tagliatelle met champignons en roomkaas415m
-
Recept
Romige tagliatelle420m
-
Recept
Romige tagliatelle met zalm en dille440m
-
Recept
Biefstuk met eekhoorntjesbrood en tagliatelle435m
-
Recept
Tagliatelle met kaas440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en vleesbouillonblokje
- vleesbouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle en bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
- vleesbouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en vleesbouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 325 kcal | 16% | 1950 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 59 g. | 22% | 354 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |