Tagliatelle met gepaneerde kip
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Pan
Bereidingswijze
- Pel en snipper de en de knoflook.
Verhit 2 eetlepels in een pan. - Fruit er de en de knoflook in.
- Voeg de gepelde inclusief het sap toe en druk ze fijn met een spatel.
Breng op smaak met , en en kook zonder deksel 20 minuten op laag vuur.
Maak de schoon en halveer ze eventueel.
Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking in ruim water met beetgaar.
Voeg ca. 3 minuten voor het einde van de kooktijd, de toe en kook ze mee.
Maak de schoon, halveer ze en voeg ze toe aan de saus.
Schenk de erbij en breng op smaak met en .
Kluts het in een diep bord. - Meng de met de maïzena.
Dep de droog en snijd hem in stukjes. - Bestrooi met en .
- Wentel het vlees achter een volgens in de , het en het .
Verhit 4 eetlepels olie in een pan. - Bak er het vlees rondom ca. 8 minuten rondom in.
Giet de pasta af en doe terug in de pan. - Spatel de saus en de kip erdoorheen en serveer.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkensragout met champignons en tagliatelle450m
-
Recept
Gerookte zalmsnippers met tagliatelle in een Danish Blue créme saus430m
-
Recept
Tagliatelle met kruidige kip en knoflooksaus430m
-
Recept
Kip met tonijnsaus en tagliatelle415m
-
Recept
Tagliatelle met kip in pesto roomsaus420m
-
Recept
Tagliatelle met kip en broccoli420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle en bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 619 kcal | 30% | 2476 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 5% | 4 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 6% | 8 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 90 g. | 34% | 360 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |