Tagliatelle met gerookte zalm
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Tagliatelli recepten
- Bereiden
- Kookboek van janinevdlinden
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 200 graden C.
- Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar en giet het af.
- Pel en snipper de , maak de selderij schoon, goed de draden afhalen en snijd beide fijn.
- Snijd de in reepjes.
- Breng de met de selderij in de aan de kook en laat 5 minuten doorkoken op laag vuur.
- Roer de creme fraïche, de en de door het uienmengsel.
- Schep het door de pasta en breng alles op smaak met peper en zout.
- Overdoen in een ingevette ovenvaste schaal en strooi er de kaas over.
- Laat de kaas in 20 minuten gratineren.
- Lekker met een groene salade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tagliatelle met asperges en zalm430m
-
Recept
Tagliatelle met garnalen, gerookte zalm en shii-take415m
-
Recept
Tagliatelle met gerookte zalm en pesto-roomsaus410m
-
Recept
Tagliatelle met prei en gerookte zalm415m
-
Recept
Tagliatelle met zalm en spinazie410m
-
Recept
Romige tagliatelle met zalm en dille440m
Variaties op Tagliatelle met gerookte zalm
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Tagliatelle met gerookte zalm en witte wijn-roomsaus | 1 | Pastagerechten |
Tagliatelle met gerookte zalm en pesto-roomsaus | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Sporen van zout kunnen voorkomen in oude kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 582 kcal | 29% | 2328 kcal |
Vetten | 16 g. | 23% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 70 g. | 26% | 280 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |