Tagliatelle met lamsfilet
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van keukenbakker
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Braadpan
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Zet een pan water / bouillon klaar op het vuur om de pasta in te koken.
Maak 500 ml kippen bouillon klaar en kook hierin de wokgroenten.
Bak intussen in een wok of braadpan, het spek met een beetje boter knapperig aan en leg dit apart in een ovenschaal. - Bak de filet in hetzelfde vet rondom aan en leg dit bij het spek in de schaal en zet het gedurende 20 min in de oven van 180 graden.
Terwijl nu de pasta wordt gekookt, gaan we de saus maken, gebruik hiervoor dezelfde pan met het braadvet van de spek en de filet, voeg hier de groenten uit de kippen bouillon aan toe met een eetlepel rode , even doorroeren en in laten koken, maak de saus wat dunner naar wens met de overgebleven kippen bouillon eventueel naar smaak nog wat kruiden toevoegen, roer hier de pasta door, verdeel de pasta op de borden en maak het af met gesneden reepjes rode en groene paprika, het lamsfilet snijden in medaillons, en nog de reepjes spek.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gerookte zalm met tagliatelle in pesto roomsaus415m
-
Recept
Romige tagliatelle met spekjes en witte asperges440m
-
Recept
Romige tagliatelle met champignons en roomkaas415m
-
Recept
Tagliatelle met garnalen415m
-
Recept
Tagliatelle met zalm en spinazie410m
-
Recept
Tagliatelle met Tonijn en pesto420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pesto en kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 162 kcal | 8% | 324 kcal |
Vetten | 15 g. | 21% | 30 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |