Doe 8 centiliter , de , de , de knoflook en de in de blender en pureer.
Roer de gemalen Parmezaan(2 eetlepels) hier onder en je pesto is klaar.
Verhit 5 centiliter olijfolie(13 centiliter) in een braadpan en sauteer hierin de garnalen(175 gram) gedurende enkele minuten.
Bestrooi ze met een beetje zout(1 stuk) en peper(1 stuk) uit de molen.
Kook de tagliatelle(250 gram) al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat uitlekken in het vergiet en roer meteen de pesto er doorheen.
Verdeel de tagliatelle(250 gram) over 4 voorverwarmde pastaborden.
Schep de garnalen(175 gram) met het aanhangende vocht er overheen en garneer met enkele blaadjes rucola(1 blaadjes)(50 gram).
Zet voor de liefhebber nog wat extra gemalen Parmezaanse kaas op tafel.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.