Tagliatelle met zalm en spinazie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Ingredienten voorbereiden.
  2. koken in ruim water.
  3. Zodra deze kookt verder gaan met onderstaande stappen.
  4. Bak de knoflook in een flinke scheut .
  5. Voeg de toe in gedeeltes, waarbij per gedeelte eerst laten slinken en dan pas nieuwe toevoegen.
  6. en creme fraiche toevoegen en aan de kook brengen.
  7. Zalm toevoegen en laten sudderen tot de beetgaar is.
  8. afgieten en op een bord leggen.
  9. -zalmmengsel erover heen scheppen en bestrooien met kaasschilfers en reepjes zongedroogde tomaat.
25
25
25

Variaties op Tagliatelle met zalm en spinazie

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Tagliatelle met zalm en spinazie
VariatieAantalGang
Tagliatelle met zalm en spinazie1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pesto en oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Tagliatelle met zalm en spinazie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Superlekker! Je kunt overigens ook yoghurt gebruiken voor een iets minder vette variant. Kwam ik achter aangezien ik geen crème fraiche in huis had.
Arianne 2 september 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
811 kcal
40%1622 kcal
Vetten
32 g.
46%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
106 g.
41%212 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tagliatelle met zalm en spinazie