Tagliatelle met zalm en spinazie
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Tagliatelle recepten
- Bereiden
- Kookboek van bibiq
- 2 reviews
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Kook de volgens de bereidingswijze beetgaar.
Snijd de in kleine blokjes en hak de knoflook.
Fruit deze in wat olijfolie glazig.
Snijd de gerookte in grove snippers en voeg deze aan de /knoflook toe.
Voeg in delen de verse toe, totdat deze is geslonken.
Voeg de en naar smaak en toe.
Snijd de in plakken.
Doe de in een ovenschaal, verdeel de saus erover en leg hierop de plakken .
Bak de schotel in de oven op 200 graden C. - ongeveer 10 minuten, todat de gesmolten en een beetje bruin is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tagliatelle met zalm, garnalen en spinazie425m
-
Recept
Tagliatelle met gerookte kip en spinazie415m
-
Recept
Tagliatelle met zalm en spinazie410m
-
Recept
Gerookte zalm met tagliatelle in pesto roomsaus415m
-
Recept
Pasta zalm met komkommer420m
-
Recept
Tagliatelle met spinazie roomkaassaus420m
Variaties op Tagliatelle met zalm en spinazie
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Tagliatelle met zalm en spinazie | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kookroom en mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (2)
Tagliatelle met zalm en spinazie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 695 kcal | 34% | 1390 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 94 g. | 36% | 188 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |