Tagliatelle met zalm en spinazie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Kook de volgens de bereidingswijze beetgaar.
    Snijd de in kleine blokjes en hak de knoflook.
    Fruit deze in wat olijfolie glazig.
    Snijd de gerookte in grove snippers en voeg deze aan de /knoflook toe.
    Voeg in delen de verse toe, totdat deze is geslonken.
    Voeg de en naar smaak en toe.
    Snijd de in plakken.
    Doe de in een ovenschaal, verdeel de saus erover en leg hierop de plakken .
    Bak de schotel in de oven op 200 graden C.
  2. ongeveer 10 minuten, todat de gesmolten en een beetje bruin is.
25
25
25

Variaties op Tagliatelle met zalm en spinazie

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Tagliatelle met zalm en spinazie
VariatieAantalGang
Tagliatelle met zalm en spinazie1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kookroom en mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Tagliatelle met zalm en spinazie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Echt hemels is dit gerecht, ook onze kinderen van 3 en 1 aten hun vingers er bij op.
Naomi 3 oktober 2012
Vandaag gemaakt voor mijn man en drie kids. Ze vonden het allemaal heerlijk! Ik had er nog wel garnalen aan toegevoegd. Een toppertje!
15 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
695 kcal
34%1390 kcal
Vetten
14 g.
20%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
94 g.
36%188 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tagliatelle met zalm en spinazie