Tagliatelle met zalm, garnalen en spinazie
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Tagliatelle recepten
- Bereiden
- Kookboek van marijkealders
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Kook ruim in een pan.
- Voeg een beetje toe, dan gaat de niet zo plakken.
- Als het kookt de toevoegen en ongeveer in 8 minuten beetgaar koken.
- Snijd de lente in ringen.
- Snijd de fijn.
- Hak de knoflook fijn.
- Doe 600 mililiter in een pan en de zakjes .
- Al de saus dik aan het worden is de lente , knoflook, , zalm en toevoegen.
- Dit ongeveer 5 minuten zachtjes laten koken.
- Op het laatst voeg je de toe.
- Naar smaak en toevoegen.
- op een bord doen en er een flinke schep saus overheen doen.
- Ik gebruik altijd meer dan er wordt aangegeven op het pakje .
- Omdat je zoveel toevoegt aan de saus wordt deze erg dik.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tagliatelle met paddenstoelenroomsaus430m
-
Recept
Tagliatelle met spinazie, zalm en kaas430m
-
Recept
Tagliatelle met zalm en spinazie430m
-
Recept
Gerookte zalmsnippers met tagliatelle in een Danish Blue créme saus430m
-
Recept
Tagliatelle met garnalen420u
-
Recept
Tagliatelle met garnalen415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 245 kcal | 12% | 980 kcal |
Vetten | 10 g. | 15% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |