Tahiti-taart
- Herkomst Belgie
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van pitoe
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spuitzak
- Oven
Bereidingswijze
- De oven voorverwarmen op 175°C.
- Een springvorm (24 cm) invetten en bestrooien met gemalen .
- De boter smelten.
- De met de tot een schuimige massa kloppen.
- De bloem en het zeven.
- Met de gemalen en de boter door de eiermassa roeren.
- Het beslag in de vorm scheppen en gladstrijken.
- Onder in de oven ± 35 min.
- bakken.
- De ananas laten uitlekken.
- Het sap bewaren.
- De schijven in ± 2 cm brede stukjes snijden.
- De afgekoelde taart met de helft van het sap besprenkelen.
- De stijfkloppen.
- Tweederde over de taart strijken.
- Een cirkel van ananasstukjes op de taart leggen.
- De rest van de ananas kleinsnijden en in de ananascirkel verdelen.
- De rest van de in een spuitzak met stervormige spuitmond doen en hiermee de taart garneren.
- In de koelkast bewaren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Haupia taart42u
-
Recept
Taart Appel uit Kostanje41u15m
-
Recept
Taart alla Italiana41u
-
Recept
Bounty taart41u
-
Recept
After eight taart423u55m
-
Recept
Overheerlijke bananen-karamel taart445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tarwebloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 342 kcal | 17% | 2052 kcal |
Vetten | 18 g. | 26% | 108 g. |
Waarvan verzadigd | 3 g. | 18% | 18 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 6% | 12 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 13% | 0 g. |
Koolhydraten | 19 g. | 7% | 114 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 20 g. | 22% | 120 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 2 mg. | 0% | 12 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |