Tahoe dengan daun bawang (tahoe met bieslook)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vegetarisch
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
- Rasp
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Maak het schoon en snij deze in kleine ringetjes.
Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Maak de schoon en snij deze in hele dunne ringetjes.
Maak de schoon onder stromend rasp de schil voor een deel en pers deze uit.
Rooster de even in een droge pan tot deze beginnen te geuren.
Snijd de in blokjes.
Verhit de in de wok en frituur de blokjes tot deze licht bruin zijn.
Neem deze dan uit de en laat deze goed uitlekken op een stuk keukenpapier.
Neem de uit de wok.
Wijf de , knoflook, ketjap, , , rasp en wat sap tot een fijne homogene pasta.
Doe een klein beetje in de wok en verhit deze.
Fruit de sjalotjes tot deze beginnen te kleuren.
Voeg de lombok ringetjes toe en bak het geheel even door.
Voeg de kruidenpasta toe en bak het geheel nog even goed door.
Voeg als laatste het toe tot er een mooie saus ontstaat.
Schep het geheel goed door.
Leg de op een schaal en verdeel de saus over het geheel.
Strooi de bieslook over het geheel.
Strooi er als laatst wat sesamzaad overheen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Dadih Panggang Dengan Pedis Kelapa (geroosterde tahoe met pittige kokossaus)450m
-
Recept
Tahoe tempeh taoco (gebakken tahoe, tempeh en kip)445m
-
Recept
Tahoe taugé (gebakken tahoe met taugé)445m
-
Recept
Tahoe Direbus Dalam Pedis Santen (tahoe in pittige kokosmelk saus)450m
-
Recept
Tahoe pong (ei, tahoe in ketjapsaus)445m
-
Recept
Tahoe boemboe Bali (gesmoorde tahoe in sausje van kokosmelk)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal en olie
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in tahoe en ketjap manis
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 32 kcal | 1% | 128 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |