Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 28
Tarte tatin met perzik

Ingrediënten

+ -
print

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

Bereidingswijze

  1. Begin met de vulling.
  2. Dompel de in kokend water.
  3. Giet ze af, trek de velletjes eraf en snijd ze doormidden.
  4. Strooi de suiker in een zware ovenvaste koekenpan van 25 cm doorsnede.
  5. Zet de pan op laag vuur en wacht tot de suiker donkerbruin kleurt.
  6. Roer de suiker niet om, schud hooguit de pan heen en weer.
  7. Haal na het karameliseren de pan van het vuur en laat er 25 gram inglijden.
  8. Leg de halve met de bolle kant op de karamel, schuif ze dicht tegen elkaar aan en vul de opningen met de stukjes .
  9. Leg de rest van de er in klontjes op en besprenkel de met de .
  10. Zet de pan weer op laag vuur.
  11. Rol het deeg uit (iets groter dan de pan).
  12. Drapeer het deeg over de en stop het bij de randen in.
  13. Bestrijk het deeg met losgeklopt .
  14. Laat het deeg 20-25 minuten bruin worden en rijzen in een voorverwarmde oven op 190 graden C.
  15. Haal de taart uit de oven en zet hem 5 minuten weg.
  16. Keer hem om op een schaal en serveer met en of ijs.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
578 kcal
28%2312 kcal
Vetten
25 g.
36%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
67 g.
25%268 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tarte tatin met perzik
Inhoud
  1. Tarte tatin met perzik
    1. Ingrediënten
      1. Voor de vulling:
      2. Keukenspullen
    2. Bereidingswijze
    3. Ook lekker om te maken
      1. Voedselallergie informatie
    4. Reacties op dit recept
    5. Voedingswaardetabel
      1. Voedingswaardegrafiek