Taugè-gehakt
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Hak de taugè, en knoflook fijn en meng het samen met de ketjap ,, het en het door het gehakt.
- Breng verder op smaak met ongeveer een halve theelepel zout en uit de molen en draai er ballen van.
- Bak ze in een mengsel van boter en olie in ongeveer 20 minuten op laag vuur om en om.
- Blus af met de bouillon en breng het vocht aan de kook.
- Haal de ballen uit de pan en leg ze in een voorverwarmde oven van 70 graden C.
- Voeg de sperzieboontjes toe aan het bakvocht.
- Doe een deksel op de pan en laat de boontjes op middelhoog vuur garen.
- Leg midden op een bord een mooi hoopje boontjes met stoofvocht.
- Leg er een balletje bovenop.
- Maak met behulp van een kopje een bolletje naast de boontjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Daging babi taugé (hamlapjes met taugé en een zoet sausje)445m
-
Recept
Gehaktschotel met tauge445m
-
Recept
Tartaartje met gebakken champignons en taugé415m
-
Recept
Tartaartje met gebakken champignons en Tauge410m
-
Recept
Kidneybonen met gehakt en perzik430m
-
Recept
Keema kerrie (gekruid gehakt met bonen)41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
- paneermeel en runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel en runderbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel en runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- runderbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 543 kcal | 27% | 2172 kcal |
Vetten | 22 g. | 32% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 56 g. | 21% | 224 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |